19.3.2003: Klar til årets DM-fest i Frederikshavn

Lørdag og søndag finder årets brydefest i dansk brydning sted, når DM for senior afvikles i Frederikshavn.

Hele den danske elite er samlet i det nordjyske, og der er flere spændende vægtklasser ved årets DM.

I de to letteste vægtklasser er de to Herning-tvillinger, Anders Nyblom i 55 kg og Håkan Nyblom i 60 kg, der begge er forsvarende mestre, storfavoritter til at genvinde titlerne, og alt andet vil være en overraskelse.

De traditionelt ’store’ vægtklasser 66, 74 og 84 kg er igen i år meget åbne, og i 66 kg er Morten Helt, CIK, atter til start efter en skadepause. Det bliver spændende, om han kan vælte de sidste mange års mester Mads Juhl fra Herning af pinden i en vægtklasse, hvor Mark Kristensen fra FfI Frederikshavn er outsider.

I 74 kg er kampen om mesterskabet også helt åben – især nu, hvor den forsvarende danske mester Mark O. Madsen fra BK Thor ikke kommer til start grundet skade. Favoritter er her de to klubkammerater Lukasz Poplawski og Jan W. Schou, AK Dan, og her kan Thomas Michelsen, der fra Herning er vendt hjem til barndomsklubben BK Thor, dog blive outsider.

Spændende bliver det også i 84 kg, hvor det helt store spørgsmål bliver, om den lokale helt, Henrik Buchholtz fra FfI Frederikshavn, kan vinde endnu et mesterskab på hjemmebanen, og her bliver det i hård duel med Brian Jørgensen fra AK Frem, der er rykket op i 84 kg. Sidste års danske mester, Karsten Jørgensen fra AK Heros, kommer heller ikke til start, da en skade også holder ham fra dette års mesterskab.

I de to tungeste vægtklasser er det også helt åbent – dog med de første-seedede Ole Rosengreen, AK Heros Frederiksværk i 96 kg, der er forsvarende mester, og Jesper Skovgaard, FfI Frederikshavn, der er seedet 1 i 120 kg, som umiddelbare favoritter.

DM 2003 finder sted i Idrætshallen på Rimmens Allé i Frederikshavn. Lørdag er der
indledende runder kl. 10-12, og kl. 14.30-17 er der semifinaler og kampe om 3.-4. pladser.

Søndag er der så finaler fra kl. 10. – Velkommen til årets DM for senior!

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]