25.3.2003: Farvel til ”Brydning”

Efter mange år har bestyrelsen besluttet at stoppe udgivelsen af vort blad ”Brydning”. Udviklingen går i dag så stærkt, at vi føler, bladet ikke længere kan følge med. Ønsket om hurtig information er så stærkt, at vi ikke med ”Brydning” kan give vore medlemmer et optimalt tilbud. Vor netside vil i fremtiden blive omdrejningspunktet for al information om brydning.

De danske mesterskaber i Frederikshavn var en slags prøve på det informationsniveau, vi ønsker at yde vore interessenter. Her var der stort set on-line resultater og korte nyheder med billeder på. Det er dette produkt, som bliver efterspurgt i dag, og det er krav, vi skal forsøge at leve op til.

Fremtiden – med den digitale tidsalder – er tæt på. Ved vort sommerseminar vil netsideudvalget fremlægge planer for den digitale fremtid. Ønsket om bedre og sikrere kommunikation har vi et bud på, hvordan skal løses.

Brydeforbundet takker alle, der har været med til at yde bidrag til bladet. Ikke mindst vor gamle redaktør og hans stab af hjælpere, som altid har kæmpet mod en dead-line, for at vore læsere skulle have mulighed for at følge med i en idræt, der ikke har verdens største mediebevågenhed.

Fremtiden er altid lige foran os, og vi vil være med i første række for at kunne bringe nyhederne om vor herlige sport, når de sker.

Allan Jakobsen

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]