26.3.2003: Enorm interesse for Kids Games i Kolding

Når KIF-brydning nu på lørdag den 29. marts er værter for den første udgave af Kids Games, så er det med et meget flot deltagerantal.

Over 135 børn i alderen fra 6-12 år er tilmeldt Kids Games – og dermed er der lagt op til en hektisk og spændende lørdag.

Kids Games er et brydestævne, der skiller sig ud fra alle andre stævner, og bryderne bliver delt op i ”klaner”, som så skal kæmpe i forskellige lande heriblandt Fighterland, hvor der skal brydes i græsk/romersk brydning og sumo, Forhindringsland, Sprinterland og mange andre lande. I Teknikerland skal bryderne instrueres af to af Danmarks bedste brydere i Mark O. Madsen og Thomas Michelsen

Hele seancen slutter af med burgere og sodavand til alle deltagerne. Kids Games i Kolding er en idé, som klubben har udviklet fra sit arbejde i projekt ”et godt idrætsmiljø for børn”, som klubben i øjeblikket er i gang med.

Skulle man have lyst til at kigge forbi ved Kids Games, så foregår det på lørdag med start kl. 11.30 i KIF-Centret, Ambolten 2-4, Kolding.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]