28.4.2003: To guld i Portugal

Anders og Håkan Nyblom røg begge to helt til tops ved søndagens finaler i Almada Cup, Portugal.

Anders mødte den rutinerede spaniol, Vincente Lillo, i 55 kg finalen. Anders ”dummede” sig lidt i første parterre situation, og Lillo gik op i en 2-0 føring. Anders var dog hele tiden over spaniolen, og via et dyk med efterfølgende oprulning var stillingen 3-2 til Anders, et resultat der stod sig kampen ud.

Håkan mødte spaniolen Joaquim Martinez i finalen i 60 kg klassen. Her var der ikke så megen tvivl om, hvem der havde styr på begivenhederne, og Håkan vandt sikkert med pointene 6-2.

To sølvmedaljer
Morten Helt var direkte uheldig i de indledende kampe i 66 kg klassen. Han vandt begge puljekampe, men skadede sig så meget, at han ikke kunne fortsætte og blev derfor placeret som nr. 4. Bedre gik det for Mark Kristensen, der også var avanceret til semifinalen. Mark nåede finalen, men her blev det stop – dog en flot andenplads til den unge dansker.

Mark O. Madsen var i sin finale i 74 kg klassen oppe mod den meget rutinerede Alberto Recuero fra Spanien. Her tog den 10 år ældre spaniols rutine ”ud sin ret”, og Recuero vandt kampen 4-2.

Morten Helt, Benni Ljungbäck og dommeren Peter Rafn vender hjem til Danmark mandag, og øvrige brydere tager direkte til Ungarn sammen med Niels Casparsen, hvor de deltager i en international træningssamling, der samtidig fungerer som sidste samling forud for EM senere i maj måned.Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]