1.5.2003: Danmarks stærkeste SFO skal findes i Odense

Danmarks Brydeforbund er på torsdag den 8. maj værter for finalen ”Danmarks stærkeste SFO”, hvor 8 hold skal forsøge at vinde titlen som Danmarks stærkeste SFO. Finalen finder sted i Korup Idrætshal, Præstevej 2, i Odense NV.

Danmarks Brydeforbund har i samarbejde med flere af de danske brydeklubber afholdt indledende runder siden august 2002 i syv forskellige byer, hvor godt 60 hold i landets skolefritidsordninger har kæmpet mod hinanden i disciplinerne, brydning, stafet og tovtrækning.

Vi er nu klar til finalen, og otte hold er klar til start. Odense, der lægger hus til finalen, har to hold med i finalen, og ellers er det så finaledeltagere fra skolefritidsordninger i Års, Randers, Roskilde, Næstved, Nakskov og Nykøbing Falster.

Ved finalestævnet i Odense, hvor der er otte deltagere på hvert hold, og hvor der både er drenge og piger med på holdene, bliver der dystet i disciplinerne brydning, stafet og tovtrækning, mens disciplinen i finalen og placeringskampene bliver brydning. Flere af holdene har også tilmeldt deres heppekor, så der bliver gang i den, når ”Danmarks stærkeste Skolefritidsordning” skal findes.

Alle holdene mødes kl. 11.30 til fælles spisning, og derefter starter turneringen kl. 12.45. Kl. ca. 15 forventes den endelige vinder at være fundet – og dermed Danmarks stærkeste SFO.

Der er lavet følgende gruppeinddeling til turneringen:

Pulje A
Hold – SFO
Terminator – Korup Skoles SFO (Odense)
Luna – SFO Byskolen (Nakskov)
De Grønne Bøller – SFO Tudsen (Næstved)
Giganterne – Rytterskolens SFO (Randers)

Pulje B
Hold – SFO
Iron Girls – Korup Skoles SFO (Odense)
Delfinen – Tjørnegårskolens SFO-Delfinen (Roskilde)
De seje fra Kraghave – Kraghave skoles SFO (Nykøbing Falster)
Lavadrengene – SFO-Vulkanen (Års)

Danmarks stærkeste SFO er støttet af Danmarks Brydeforbund, Danmarks Idræts Forbund samt Gerda og Hans Frederiksens mindefond, og arrangeres i samarbejde mellem Danmarks Brydeforbund og Danmark Idræts Forbund.


Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]