27.6.2003: Wrestling-camp’en i Herning en stor succes!

Den første udgave af det nye tiltag ”wrestling-camp”, som er en brydeskole for brydere, blev en stor succes, da den første af to camps blev afholdt i Herning for brydere i alderen fra 12-15 år.

Godt 25 brydere var med, og det blev fem herlige dage med masser af især brydning på programmet.

Hele mandagen samt tirsdag formiddag var Mark O. Madsen gæstetræner, og tirsdag eftermiddag tog Frank L. Jensen over. Han underviste brydere tirsdag og onsdag, og onsdag fik han assistance af de trænere, der var på DB’s trænerkursus ved samme lejlighed.

Torsdag var det så Anders Nyblom, der tog sig af træningen. Fredag blev campen afsluttet med en holdturnering i brydning.

Men foruden en masse brydning var der også masser af boldspil, og det blev til hele tre kampe, hvor Sjælland og Jylland udfordrede hinanden. Onsdag var der ”Amerikansk dag” på programmet, og her blev der også tid til, at bryderne kunne prøve amerikansk fodbold, og dette stod ”Herning Hawks for”.

Torsdag eftermiddag var ren afslapning med badning og masser sol ved Vesterhavet.

Der skal lyde en stor tak til alle de mange brydere, der virkelig gik til den, men også tak til gæstetrænerne, og sidst men ikke mindst en stor tak til Herning BK for at lægge værtsskab til arrangementet, der må betragtes som en stor succes.

På billedet ses størstedelen af deltagerne ved wrestling-camp'en i Herning.

I Åbyhøj har den første af fire brydeskoler for ikke-brydere også været afholdt, og også dette blev en succes. Godt 20 drenge og piger var på brydeskolen hos BK Thrott, og dette forløb særdeles godt, og her var der masser af ros til Thrott'erne for dette arrangement.

I den kommende uge er der brydeskoler i Nykøbing Falster og Ålborg.


Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]