3.8.2003: Ingen danske medaljer i Finland

Søndagens kampe gik ikke helt som planlagt for Anders Nyblom, der var eneste dansker tilbage i weekendens FILA turnering Finlandia Open.

I semifinalen mødte han russeren Shagin Gassimov. Det blev en meget tæt og taktisk kamp, hvor der ikke ligefrem blev ”ruttet” med pointene. Anders var ikke 100 % koncentreret i en af parterre-situationerne, og russeren scorede to point på en oprulning – et resultat, der stod sig kampen ud. I clinchen forsøgte Anders at slå et greb, men russeren landede øverst og fik det sidste nødvendige point. I bronzekampen mødte han svenske Kim Holk. Denne kamp var nok Anders dårligste ved dette stævne. Svenskeren var heller ikke dårlig og scorede to et-taller på to løft. Igen blev det clinch efter ordinær kamptid. Og igen forsøgte Anders at slå greb, men der var ikke meget tilbage af den fanden-i-voldskhed fra lørdagen i Anders, og svenskeren kunne uden større problemer kontrollere situationen og scorede ét point og en plads på skamlen. Gassimov vandt for øvrigt finalen over finske Katajisto med 4-2.

Brian Jørgensen blev placeret som nr. 5 efter nederlaget i kvartfinalen til finnen Salminen. Salminen nåede til finalen, men her blev det til et klart nederlag til Shatskykh fra Ukraine.

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 38 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]