14.8.2003: Bundesligaen starter

Lørdag den 16. august er der sæsonstart i den tyske Bundesliga. I år er der tre danskere, der har indløst startlicens til Erste Liga: Mark O. Madsen, Anders Nyblom og Håkan Nyblom.

Håkan Nyblom stiller op for Siegried Hallbergmoos, der ligger tæt på München, og skal i kommende weekend bryde to holdkampe for sit tyske hold.

Lørdag skal holdet på udebane møde stærke Germania Aalen, der har vundet holdmesterskabet hele 8 gange, hvoraf de seks sidste titler er kommet i hus 1997-2002. Håkan stiller op i 60 kg klassen og får sandsynligvis muligheden for enten at møde den græske landsholdsmand Artiom Kiouregkian eller franskmanden Djamel Ainaoui.

Søndag har Hallbergmoos hjemmekamp mod nyoprykkerne AC Anger. Her ser det ud til, at Håkan møder det unge tyske talent Heinz Marnette.

Hallbergmoos har en spændende trup, der i græsk-romersk stil ud over Håkan blandt andre består af tre svenske og tre finske brydere.

Anders Nyblom stille op for AC Anger, der er rykket op i 1. division i syd-gruppen. Anders stiller op i 55 kg klassen – en vægtklasse, hvor der brydes græsk-romersk fra slutningen af oktober måned.

Mark O. Madsen stiller op for nyoprykkerne Rostock/Warnemünde i nord-gruppen og skal senere på sæsonen prøve kræfterne i den stærke bundesliga.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]