15.10.2003: Bundesligaen

Håkan Nyblom havde mere end svært ved at holde gejsten oppe i den tyske bundesliga, hvor hans hold Hallbergmoos på udebane i lørdags tabte kampen til Weingarten. Weingarten er nærmeste konkurrent til den fjerde og sidste slutspilplads, og nu ser det svært ud for Hallbergmoos. Håkan tabte 3-4 til sidste års tyske landsholdsmand i 55 kg klassen, Michael Böh. Enedommersystemet spillede Håkan et gevaldigt puds; to identiske aktioner burde have givet begge brydere hvert sit point, men i begge tilfælde gik pointene til tyskeren. Håkan scorede et klart tre-tal i anden periode og styrede hen mod en sikker sejr, da Böh ikke formåede at score point i parterre. Med ca. 30 sekunder tilbage af kampen så dommeren noget, ingen anden fik øje på, og uddelte en advarsel til Håkan og to point til modstanderen. Kampen endte således 4-3 til Bøh. Hallbergmoos tabte holdkampen 10-13,5.

Anders Nyblom debuterede for sin klub SC Anger lidt tidligere end planlagt. Anders skulle egentlig bryde i 55 kg klassen, men Anger ville gerne have Anders med på holdet i de to sidste kampe i 60 kg. Anger mødte på hjemmebane Freiburg, der stillede med Dariuzs Porwol i 60 kg klassen – en bryder, Anders sidste år vandt over ved Grosser Preiss. Anders pressede for meget på i sin stående brydning og blev fanget på det forkerte ben i et flot hovedfald til tre point. Ingen af bryderne formåede at score yderligere point, og kampen endte 3-0 til Porwol, og Freiburg vandt holdkampen 18,5-14,5.

Mark O. Madsen debuterede også for sin klub, Rostock/Warnemünde, der på udebane mødte Erzgebirge Aue. Her var det anderledes positivt. Rostock/Warnemünde vandt sin først kamp i nordligaen med 17-15, og Mark bidrog til sejren ved i 74 kg klassen at vinde over Tony Selle i en meget jævnbyrdig kamp. Der blev ikke scoret point i ordinær kamptid, og dermed fortsatte kampen i sudden death. Selv om Mark var lidt lille i 74 kg klassen, var han den mest dominerende og vandt på dommerafgørelse, da også overtiden endte 0-0. En herlig bundesliga-debut for Mark!


Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 40 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]