26.10.2003: Kneben sejr til Mark i Tyskland

Mark O. Madsen (billedet) og RKG Rostock/Warnemünde havde hjemmebane lørdag aften, hvor WKG Halle/Merseburg/Leuna stod for modstanden. Hjemmeholdet imponerede ikke og tabte 8,5-17,5. Mark gjorde dog, hvad han kunne, og vandt en meget tæt kamp 2-1 over Lars Levermann i 74 kg klassen. Mark lagde i sædvanlig stil ud i et højt tempo og kunne tidligt i kampen score to point på en oprulning. Tyskeren kunne dog reducere til slutresultatet 2-1 – ligeledes på en oprulning.

Fredag aften meldte RSV Rotation Greiz sig ud af Bundesliga-Nord. Dermed er der, ligesom i syd-ligaen, kun 9 hold tilbage og derfor ingen, der automatisk degraderes til 2. Bundesligaen. Årsagen er efter sigende, at Greiz grundet en karantæne ikke længere kan stille hold.

Anders Nyblom og AC Anger havde ikke meget at glæde sig over i weekenden. Holdet var med i hele to udekampe. Lørdagens kamp var mod KSV Köllerbach, hvor Anders mødte den tidligere olympiske mester og nu naturaliserede tysker, Oleg Koutscherenko. Tyskeren tog initiativet i kampen og scorede et et-tal efterfulgt at en oprulning til to point. Herefter tog Anders mere initiativ uden dog at kunne score point. Kampen i 55 kg klassen endte 3-0 til Koutscherenko og 20-6 til Köllerbach.

Søndag tog holdet til Schifferstadt, hvor de indkasserede et endnu større nederlag til sidste års mestre. Anders mødte i 55 kg kampen den nykårede verdensmester Dariuzs Jablonski. Polakken var meget sikker i sin brydning og levnede ikke mange ”huller” til Anders. Kampen endte 4-0 til Jablonski, og Schifferstadt vandt med hele 25-7.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]