29.1.2004: Flot tilslutning til Thor Masters!

Der er en pæn tilslutning til den 2. udgave af den internationale seniorturnering ”Thor Masters”, der nu på lørdag den 31. januar bliver afholdt i Lindeskovhallen i Nykøbing Falster med BK Thor som arrangør.

63 brydere fra tre nationer møder op til turneringen, der blandt andet får deltagelse af de svenske holdmestre fra Sporvägen samt sidste års vindere af holdturneringen ved Thor Masters – tyske Frankfurt Oder.

Det meste af den danske brydeelite er også samlet i Nykøbing Falster, så der er lagt op til en masse god brydning.

Det bliver også til et gensyn med den tidligere verdensmester Igor Kanygin, der i en alder af 47 år stadig er en stabil bryder. Han stiller op i 96 kg. Hviderusseren, der blev verdensmester i 1981 og 1983 for Sovjetunionen, er netop ankommet til Nykøbing Falster, hvor han de næste par måneder skal være træner i BK Thor.

Der er indledende kampe fra kl. 9, og kl. 13 er der kvart- og semifinaler. Fra kl. 15 er der så kampe om 3.-4. pladser, og endelig er der finale-show kl. 16.

Det hele finder sted i Lindeskovhallen, Lindevænget 1, 4800 Nykøbing Falster.

Der kan i øvrigt læses mere om turneringen på en speciel Thor Masters hjemmeside på bkthor.dk. Her kan deltagerlisten også ses.

Der bliver i øvrigt mulighed for at følge turneringen direkte on-line på Thor Masters hjemmesiden, hvor resultaterne opdateres løbende.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]