2.2.2004: Ny breddekonsulent pr. 1. februar

Danmarks Brydeforbund har ansat Palle Nielsen fra Thrott Åbyhøj som ny breddekonsulent.

Palle er 39 år og bor i Viby J (Århus). Han har været aktiv bryder i drengeårene. Derefter blev det til fodbold og endelig – og specielt – håndbold, som han har brugt meget tid på.

Da hans sønner begyndte at interessere sig for brydning, fik det ham til at komme tilbage i brydemanégen, og helt naturligt faldt han ind som træner for puslinge/drenge i Thrott Åbyhøj. Palle har nemlig også taget trænerkursus i brydning.

Derudover har Palle gået på Idrætshøjskolen i Risskov med håndbold som linjefag, taget trænerkurser og uddannelse inden for håndbold, og derefter trænet drenge og juniorhold i håndbold i en mindre klub.

Palle har senere været ansat af Idrætssamvirket i Århus Kommune og arbejdet som idrætsinstruktør ved tilbudet ”idræt i dagtimerne”.

Palle udtaler, at han har stor glæde ved arbejdet med brydning. En fantastisk sport med mange muligheder.

Og Morten har gjort et stort stykke arbejde, som jeg ser frem til at vedligeholde og videreføre. Derudover ligger der projekter lige for, som lyder utroligt spændende. Jeg håber på et godt samarbejde med klubberne, hvor vi ved fælles indsats får bredt kendskabet ud om brydesporten og udviklet et positivt image for dansk brydning.

Danmarks Brydeforbund byder Palle velkommen til det nye job!

Palle kan kontaktes via breddekonsulent@compaqnet.dk.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]