9.8.2001: JVM3 - Håkan i kvartfinalen

Håkan i kvartfinalen!

Så er der atter nyt fra delegationen i Usbekistan.

Eftermiddagspasset kom – næsten som sædvanligt – for sent i gang, og mens denne rapport skrives, er kampene stadig i gang i Yunus Abad hallen i Tashkent.

Vi har fået oplyst, at der i alt er indvejet 244 brydere fra 51 nationer til dette Junior VM i Græsk-Romersk stil.

Trænerne har både godt og mindre godt nyt at rapportere fra andet pas:

Anders Nyblom (50 kg): Aidyn Sarsekeyev fra Kasakhstan var desværre for stor en mundfuld. Anders var ellers den, der lagde bedst ud og fik modstanderen dømt i parterre som den mindst aktive. Her var Anders desværre ikke i stand til at score point.
Når Anders blev neddømt i parterre fik Sarsekeyev Anders med på nogle løft, således at han scorede de nødvendige 10 point for en teknisk faldsejr. Dermed er håbet om medalje forbi for Anders’ vedkommende. Anders kan ”pynte” lidt på resultatet ved morgendagens morgenpas, hvor han skal møde bryderen fra Usbekistan.

Håkan Nyblom (54 kg): Han er nu videre i turneringen efter en pointsejr i en lige kamp mod Norbert Kollar fra Ungarn. Håkan var dog ikke helt på top endnu, efter gårsdagens strabadser. Han kom ganske hurtigt foran 4-0 og havde kontrol på begivenhederne, selv om Kollar fik reduceret føringen til 4-2.
Efter to vundne puljekampe er Håkan nu klar til kvartfinale, hvor han skal møde vinderen af kampen mellem Vadim Konstantinov fra Rusland og Hamid Bavafa fra Iran. Begge brydere har i deres første kamp vundet over bryderen fra Hviderusland. De mødes i morgenpasset, hvorefter kvartfinalerne brydes om eftermiddagen.
Håkan kan nu restituere sig, da han ikke skal i aktion før kvartfinalen om eftermiddagen.

Lukasz Poplawski (69 kg): Alain Hassli, der vandt Junior EM 2000, viste sig at være lige et nummer for stor for Lukasz. Kampen blev brydet for meget på franskmandens præmisser, der fik uddeling på sine forsøg. Lukasz fik desværre ikke uddeling på sine forsøg, og ca. halvvejs ind i anden periode havde franskmanden samlet point nok sammen til en teknisk faldsejr. Lukasz er ude af turneringen, men har dog stadig alderen på sin side og er stadig junior næste sæson, hvorfor dette mesterskab går på erfaringskontoen.

Brian Jørgensen (76 kg): Brian startede som lyn og torden i sin debutkamp ved Junior VM. Modstanderen, YujiroTakahashi fra Japan, havde vundet sin første kamp 10-0 over bryderen fra Mexico, så helt talentløs kunne han ikke være. Brian havde nu ikke den store respekt, og efter ca. 1 minuts brydning prøvede han sit ”giftige” hovedfald. Japaneren røg i madrassen, og efter nogle sekunders hårdt modstand måtte han give op med en faldsejr til Brian. Nu skal Brian møde Ramses Mata Lozoya i morgenpasset i morgen. Med en sejr her er Brian videre til 1/8 finalerne i morgen eftermiddag.

Flere nyheder i morgen formiddag, hvor Anders og Brian skal i kamp.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]