7.2.2004: Indvejet i USA

Efter nogle småproblemer nåede træner John Ottesen til Colorado i god tid inden indvejningen fredag eftermiddag ved Dave Schultz Memorial turneringen.

Desværre har det vist sig, at turneringen i år ikke holder helt samme høje niveau som sidste år, hvor blandt andet Cuba, Kasakhstan, Japan og Bulgarien stillede med deres topbrydere.

Håkan Nyblom, der stiller op i 60 kg klassen, skal i de to indledende kampe møde to – på vore breddegrader – mindre kendte amerikanere: Willie Madison og Matthev Birner.

Mark O. Madsen skal i de to indledende puljekampe i 74 kg klassen møde Alexander Gomez fra Colombia og den lokale Steve Woods. Woods er en af bryderne i resident team, der træner fast på centeret i Colorado, og han deltog i FILA stævnet Nikola Petrov i Bulgarien sidste weekend, hvor han blev placeret som nr. 5.

Stævnet starter lørdag morgen kl. 9 lokal tid. Der er mulighed for at følge stævnet direkte via link til stævnet her.

Er der nogen af læserne, der samtidig er interesseret i at følge de finske mesterskaber, der arrangeres i denne weekend i Tammerfors, kan man blandt andet finde resultaterne og følge kampene via web-cam her.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]