8.2.2004: Mark i bronzekamp i USA

Mark O. Madsen har vist fin form ved turneringen Dave Schultz Memorial i Colorado Springs. Mark vandt en teknisk faldsejr med pointene 12-0 over Alexander Gomez fra Colombia i første omgang. I sin anden kamp i 74 kg klassen mødte han Steve Woods – en bryder, Mark tabte til i december måned 2002. I denne kamp var det tydeligt hvem af bryderne, der har udviklet sig mest. Mark vandt kampen sikkert 7-0 og var dermed semifinaleklar.

I semifinalen mødte Mark endnu en amerikaner – Darryl Christian. Christian er ligesom Woods fast tilknyttet centeret i Colorado og ranket lidt højere end Woods i USA. Kampen gik for meget på Christians præmisser og endte med et 1-7 nederlag til Mark.

I bronzekampen skal Mark møde OL-to’eren Katsuhiko Nagata fra Japan, der tabte sin semifinalekamp til Marks VM-modstander T. C. Dantzler med pointene 3-4.

I 60 kg klassen endte stævnet med en skade for Håkan Nyblom. I første kamp vandt Håkan 4-0 over Willie Madison fra USA. I sin anden kamp mødte Håkan endnu en amerikaner, Matthew Birner, der tog nogle utraditionelle ”tricks” i brug og forsøgte at bøje Håkans albue den forkerte vej. Håkan var nødt til at opgive kampen og tage på sygehus for at få røntgenfotograferet albuen. Der var heldigvis ingen brud, men armen er forstuvet og kræver nogle dages hvile.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]