28.2.2004: Mark overbevisende i Novi Sad!

Formiddagspas

Danmarks eneste repræsentant ved OL-kvalifikationsstævnet i Serbien & Montenegro, Mark O. Madsen, viste i første omgang af 74 kg klassen, at han er taget til Novi Sad for at være med og kæmpe om én af de fem OL-billetter, der er på spil i hver vægtklasse,

I sin første kamp mødte han Daniar Kobonov fra Kirgisistan. Mark var den dominerende bryder gennem hele kampen og vandt overbevisende 5-1 efter at have scoret point på et armtræk, en oprulning og to løft. Landstræner Benni Ljungbäck var meget tilfreds efter kampen: Kobonov er meget svær at bryde mod. Han har en stil, hvor han hele tiden vil ind og koble og vil slå greb fra alle mulige og umulige positioner.

I anden omgang var Mark oversidder og kunne her følge kampen mellem Kobonov og Marks kommende modstander, Valeri Nikitin fra Estland. Denne kamp endte 4-0 til Nikitin.

Mark møder Valeri Nikitin lørdag eftermiddag, og vinderen af denne kamp går videre i turneringen sammen med de 10 andre puljevindere. De seks første (øverste) puljevindere skal herefter ud i kvalifikation til kvartfinalen. Vinderne i kvartfinalekampene kæmper videre om de fire første pladser, og taberne i kvartfinalerne mødes i egne ”semifinaler og finale”, hvor vinderen af ”finalen” bliver nr. 5 og dermed tager vægtklassens sidste OL-plads.

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 2 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]