13.3.2004: Mark i kvartfinalen!

Mark O. Madsen er én sejr fra OL-billetten!

Mark O. Madsen leverede en meget flot indsats ved de indledende kampe ved OL-kvalifikationsstævnet i Tasjkent i Usbekistan.
I hans første kamp blev det til en komfortabel 9-1 sejr over Ahmed Fortas fra Algeriet. Her var der, ifølge træneren John Ottesen, aldrig tvivl om udfaldet af kampen. I anden omgang i 74 kg klassen var Mark oversidder og kunne her følge kampen mellem Fortas og sin næste modstander, Aurelin Bozonet fra Frankrig. Bozonet vandt kampen 5-0, og dermed var der lagt op til en ren puljefinale i tredje og sidste omgang. Her lagde Mark ud i meget højt tempo og styrede kampen lige fra start. Mark holdt tempoet hele kampen, vandt velfortjent med 5-1 og er dermed klar til søndagens kvartfinale.

I kvartfinalen skal Mark møde vinderen af pulje 5, Ahmed Weali fra Irak. Umiddelbart er der ikke mange oplysninger at finde om irakeren, andet end at han blev nier ved sidste OL-kvalifikation i Novi Sad.
Selv om Weali er noget af et ”ukendt blad” i danske brydekredse, viste han god brydning i Tasjkent, hvor han i puljen blandt andre vandt over EM femmeren fra 2001, Alberto Recuero fra Spanien.

Jeg mener, Mark og hans stil står godt til Weali, vurderer en glad og tilfreds John Ottesen, der dog er klar over, at det bliver meget hårdt. Der står jo meget på spil for begge brydere – vinderen af kampen løser en af de fire OL-billetter, alle 28 mand kom hertil for at kæmpe om, siger Ottesen.

Søndagen starter med kvartfinaler kl. 9.00 lokal tid. Da Usbekistan er fem timer forud dansk tid, får vi en afklaring om, hvorvidt antallet af danske OL-brydere er fordoblet i løbet af natten til søndag.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]