10.8.2001: Veteran VM-1

John Ottesen skal bryde om medaljer!

Danmark repræsenteres af 3 brydere ved årets Veteran VM i græsk-romersk stil, der arrangeres i Székesfehérvár i Ungarn.

John Ottesen, i en slank udgave, stiller op i 63 kg. I de indledende kampe er det blevet til en 10-0 sejr over Nijat fra Iran og et knebent 0-3 nederlag til Danilyan fra Rusland. Med 6 brydere i vægtklassen betyder det, at John lørdag aften skal i kamp om bronzen i vægtklassen.
Her skal John møde en bryder fra Tyskland. Ifølge John, der har kigget lidt til tyskeren, er det en overkommelig opgave. Mere om det senere.

Bjørn Wilhelmsen stiller op i 76 kg klassen. Det viser sig, at det ikke lige er Bjørns turnering. I sin første kamp møder Bjørn en tysk bryder ved navn Richter, der vinder på fald. Den anden kamp er mod iraneren Solhi, der vinder kampen 5-0. Dermed er Bjørn færdig ved disse mesterskaber.

Hassan Torabi stiller op i 130 kg klassen, der er en stor vægtklasse, med hele 16 deltagere. Lodtrækningen var ikke den bedste. Hassan kom i en 4-mands pulje sammen med nogle af favoritterne. Hassan lagde godt ud med en 3-0 sejr over Stavtjenko fra Rusland.
Herefter kom der ”grus i maskinen”, da Seretsky fra Ukraine overraskende vandt kampen 6-0. Til sidst viste den gamle storbryder, Demisov fra Rusland, at han stadig er til at regne med og vandt på point 5-0. Dermed bliver Hassan uden medalje denne gang.

Resultatet fra John Ottesens bronzekamp finder du på hjemmesiden søndag formiddag.

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 39 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]