15.3.2004: Intet OL for Mark denne gang

OL drømmene brast

Den altafgørende kvartfinalekamp i 74 kg klassen blev endestationen for Mark O. Madsen ved weekendens OL-kvalifikationsstævne i Usbekistan. Mark mødte – stik modsat lørdagens informationer – Alberto Recuero fra Spanien i sin kvartfinalekamp.

Det blev en meget intens kamp, hvor begge brydere var meget fokuserede på at lave så få fejl som muligt. At der var en OL-billet på højkant, bar kampen selvsagt præg af. Desværre var det Recuero, der kom bedst ud af dette ”spil” og scorede tre point. Mark havde også et godt forsøg, hvor han sendte spaniolen ud på en flyvetur, der ifølge træneren fejlagtig kun blev honoreret med et point. Mark skulle have haft tre point for grebet – så havde stillingen været 3-3, og så havde det været en helt anden kamp, fortæller John Ottesen. Bagud 1-3 jagtede Mark flere point, og den rutinerede Recuero kunne bruge alle kræfter på at forsvare sig.

Mark har definitivt vist, at han er fremtidens mand. Mark er stadig ”kun” juniorbryder og har allerede vist, at han kan begå sig på seniorniveau. Ham kan vi sikkert regne til OL i Beijing 2008!Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 37 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]