25.3.2004: Eliteudvalget i Frederiksværk

Brydeforbundets Eliteudvalg har i den kommende weekend et digert program i Frederiksværk!

Bryderne, der skal repræsentere Danmark ved EM i Sverige i påsken, er samlet fra fredag middag til mandag eftermiddag.

Herudover har Eliteudvalget inviteret til talentweekend, hvortil interesserede brydere i alderen 13-18 har kunnet tilmelde sig. Der forventes over 35 brydere fra 10 forskellige klubber i AK Heros’ klublokaler lørdag formiddag. Det er virkelig positivt med den store interesse!

I løbet af weekenden får bryderne, der deltager i talentweekenden, blandt andet mulighed for at følge landsholdsbrydernes forberedelser og se, hvordan de træner. Landsholdsbryderne deltager også i et vist omfang som hjælpetrænere, hvor de viser nogle af deres egne teknikker. Træningen bliver ledet af landstræner Benni Ljungbäck i samarbejde med Eliteudvalgets øvrige trænere.

Lørdag bliver der også afholdt et informationsmøde, hvor der bliver mulighed for en snak med landsholdsbryderne, som gerne svarer på spørgsmål og fortæller om egne erfaringer. Herudover bliver der tid til en generel snak om ernæring samt lidt generel information fra Eliteudvalget.

Arrangementet skulle gerne være med til at gøre nogle af bryderne mere interesserede i at give den ”en skalle” hjemme i træningslokalet, og forhåbentlig finder Eliteudvalget allerede ved denne samling nogle talenter, der er interesserede i at deltage i elitearbejdet – på kortere eller længere sigt.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]