11.8.2001: JVM6 - Lige ved og næsten for Håkan

Håkan var millimeter fra finalen.

Det var de klassiske små marginaler, der denne gang ikke var på danskerens side. Håkan tabte semifinalen til nordkoreanske Ge Lee med 0-4 i overtid.

Lee fik et point i første periode på en kunstmare og et point mere i anden periode på et dyk. Resultatet holdt sig kampen ud, og da ingen af bryderne havde opnået det nødvendige antal point (3) til at vinde kampen, skulle bryderne ud i sudden-death.
I den obligatoriske krydstagskobling er det, kampen afgøres. Håkan er bagud 0-2, så han vælger ikke at vente på Lee, men satser på at slå grebet selv. Træneren, John Vestergård, fortæller, at krydstaget er såååå tæt på at lykkes, men Ge Lee er en rutineret bryder og stopper grebet, får to points og finalepladsen for det.

Kampen udvikler sig faktisk uheldigt lige fra start. Dér hvor kvartfinalen var en taktiksejr, udviklede semifinalen sig stik modsat.
Kampen mod Ge Lee skulle også vindes på fysikken, men desværre fik Håkan kraftig næseblod meget tidligt i kampen og med de mange stop i kampen, grundet blodnæsen, fik modstanderen alt for megen tid til hvile.

Nu gælder det for Håkan og trænerne om at lade op til eftermiddagens bronzekamp.
Her skal han møde Mukesh Khatri fra Indien, der tabte sin semifinale 0-5 til den regerende mester Asset Imanbaev fra Kasakhstan.

Finalepasset er programsat fra 17.00-19.30, men bliver med sikkerhed forsinket. Hjemmesiden bliver opdateret lige så snart vi hører noget fra Tashkent.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]