5.4.2004: Årets idrætsleder i Kolding

Bjarne Stolten Thomsen blev den 29. marts 2004 kåret til årets idrætsleder i Kolding Idrætsforening.

Kåringen hertil blev begrundet gennem følgende indstilling fra brydeafdelingen.

I marts 2002 blev Bjarne formand for klubbens nyoprettede børneudvalg og indgik straks aftale med Danmarks Idræts Forbund og Danmarks Brydeforbund om at gennemføre projektet ”Et godt idrætsmiljø for børn”.

Bjarne stod i spidsen for et stort og gedigent stykke arbejde, der den 6. november 2003 kulminerede i, at KIF brydeafdeling som den første danske brydeklub modtog DIF’s certifikat.

Bjarne er også hovedkraften bag nyskabelsen Kids Games, der blev afviklet første gang i 2003 i KIF-Centret. Det er et arrangement, der mere alsidigt og varieret dækker børns naturlige behov for fysisk udfoldelse. Succesen gentages – med Bjarne som primus motor, forstås – i marts 2004.

Da klubben den 3. november 2003 afholdt SFO-Games i Kolding Hallen for 90 børn fra 11 SFO’er – igen et vellykket arrangement, som børn og voksne var glade for – var Bjarne igen en af hovedkræf-terne.

Sidst, men ikke mindst, er det i høj grad bl.a. Bjarnes fortjeneste, at Kolding Cup har udviklet sig til det måske mest ansete stævne i Danmark.

Af brydeafdelingens første ’sociale regnskab’, der blev præsenteret i november 2003, fremgår det, at Bjarne har brugt ca. 1.000 frivillige arbejdstimer i sæsonen 2002-2003.

I klublivet til dagligt er Bjarne en meget venlig og vellidt fyr. Er der tvivl om et eller andet, hedder det ofte: ”Spørg Bjarne!” Det siger noget om hans position i og betydning for klubben.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]