9.4.2004: EM – fredag formiddag

Formiddagspasset ved EM i Haparanda bød på tre danske kampe.

Lukasz Poplawski, der stiller op i 66 kg klassen, lagde ud med en kamp mod franske Mickael Beyer. Efter at have følt hinanden lidt på tænderne, blev Lukasz dømt ned i parterre, og her var franskmanden bedre. Lukasz’ korte pause fra den internationale scene viste, at rutinen er lidt rusten, og franskmanden kunne score 10 point inden pausen. Fysikken er egentlig god nok, og den stående brydning fungerer ret godt, men i parterren var det svært, konstaterede Lukasz nøgternt.

Brian Jørgensen fik vist, at han er ved at vokse ind i 84 kg klassen! Det blev ikke til revanche mod den stærke ester, Tarvi Thomberg, med et knebent 0-3 nederlag. Brian havde et godt forsøg på en oprulning og var også tæt på at overraske med et hovedfaldsgreb, men der kom ikke nogen point ud af forsøgene.

Der blev brydet to omgange i 66 kg klassen, og nu stod Omar Bakuridze fra Georgien for modstanden. Kampen udviklede sig meget som Lukasz’ første kamp. Der var ikke den store forskel i den stående brydning, men georgieren scorede point nok til en teknisk faldsejr i parterrebrydningen.

I eftermiddagspasset skal Brian Jørgensen møde franske Melonin Noumonvi. Der bliver også kvartfinalekampe i 55, 60, 74 og 96 kg klasserne.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]