1.5.2004: Flot hæder til formanden!

Allan Bo Jakobsen modtog i dag Danmarks Idræts-Forbunds formandslegat

I forbindelse med Danmarks Idræts-Forbunds årsmøde modtog brydeforbundets formand Allan Jakobsen årets formandslegat. I sin tale begrundede DIF’s formand Kai Holm blandt andet anerkendelsen med:

Legatet går til en ildsjæl, der har været medlem af forbundets bestyrelse i 30 år – hvoraf de sidste 10 år som formand! Ud over formandshvervet i brydeforbundet er Allan også formand i det nordiske brydeforbund, sagde Kai Holm.

Allan har netop fået et stort mål opfyldt. Efter 24 års pause har dansk brydning igen en bryder med ved de olympiske lege, idet Håkan Nyblom deltager ved OL i Athen nu til sommer. Selv om vi skal tilbage til Moskva 1980 for at finde en dansk bryder i aktion ved et OL, har Danmark på sin vis alligevel været repræsenteret, selv om det ikke var på aktivsiden. Allan har nemlig været international dommer ved to olympiske lege, henholdsvis 1988 og 1992. Som dommer var Allan ”Exceptionel referee” – den højeste dommerkategori inden for det internationale brydeforbund, fortalte Kai Holm

På de interne linjer i dansk brydning har Allan ikke mindst været en fornyer. Han har forstået at bibringe ungdom og fornyelse ind i ledelsen i Danmarks Brydeforbund – den indsats er rigtig meget værd, fortsatte DIF’s formand.

Brydeforbundet har generelt god vind i sejlene på elitefronten. Det vil være flot, hvis forbundet, bryderne og trænerteamet lykkes med deres ambition om fremover at vinde flere medaljer ved europamesterskaber og verdensmesterskaber. Jeg håber – ikke mindst på Allans vegne, at dansk brydning går en stor fremtid i møde. Både på bredde- og elitesiden, afsluttede Kai Holm.

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 9 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]