6.6.2004: Knud-Erik Johansen hædret

Blev æresmedlem af Danmarks Brydeforbund!

Den tidligere formand for BK Thor og mangeårige brydedommer, 69-årige Knud-Erik Johansen, blev i forbindelse med Danmarks Brydeforbunds repræsentantskabsmøde i Randers søndag den 6. juni udnævnt til æresmedlem i Danmarks Brydeforbund efter godt 50 års tro tjeneste i brydesporten.

Dermed har ildsjælen Knud-Erik Johansen, der også er æresmedlem i BK Thor samt indehaver af Danmarks Idræts-Forbunds ærestegn, fået al den hæder, en leder i dansk brydning kan få!

Hæderen er da også mere end velfortjent. Knud-Erik Johansen har udover den aktive karriere blandt andet været formand i BK Thor i tre forskellige perioder og varetaget posten som unionsformand i Øernes Atlet Union gennem flere år. Knud-Erik har været næstformand i Danmarks Brydeforbund og har i sin lange karriere som dommer også fungeret som dommerformand for Danmarks Brydeforbund. Knud-Erik Johansen har dog bebudet sit stop som dommer og dømmer sin sidste kamp ved BK Thors internationale turnering Bjørne Cup i oktober.

Forbundets formand Allan Jakobsen overrakte et flot diplom som et synligt minde til Knud-Erik og takkede med ordene: For et livslangt arbejde for BK Thor og brydesporten.Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]