6.6.2004: To guld i Finland!

Den danske trup opnåede to førstepladser og en tredjeplads ved Veikko Rantanen turneringen i weekenden.

Frederik Ekstrøm stillede op i 58 kg klassen, hvor der udover Frederik var indvejet seks finner. Frederik var sikkerheden selv, og det blev til to sejre på teknisk fald, inden Magvan Amirkhani tabte 1-5 til Frederik i finalen.

I juniorernes 60 kg klasse var der otte indvejede brydere. Lodtrækningen ”sørgede” for, at Dennis Jensen mødte to af bryderne, han dagen inden havde mødt ved de nordiske mesterskaber. Det ”pudsige” var dog resultaterne! Ved Veikko Rantanen turneringen tabte Dennis til Stordalen fra Norge og vandt over Kokla fra Estland. Ved NM gik det stik modsat! Dennis vandt også den sidste puljekamp samt bronzekampen.

I 66 kg klassen fik Rune Nilsson blot to kampe mod to finske brydere. Det blev til to pointnederlag. Anzor Vagapov vandt begge puljekampene og avancerede til semifinalen. Anzor tabte semifinalen, og i bronzekampen blev det til et 5-8 nederlag til finske Matti Mikkilä.

Mark O. Madsen vandt 74 kg klassen med tre overbevisende sejre. I de indledende kampe formåede modstanderne ikke at score point på Mark, og i finalen blev det til en 6-1 sejr over Anders Hestdalen fra Norge.

I 84 kg klassen var der indvejet 10 mand. Niels Esbensen avancerede til semifinalen, hvor det blev til et knebent 0-3 nederlag til stærke Lipic fra Sverige. Weekendens program havde sat sine spor på Niels, og bronzekampen blev tabt på point til Riihimäki fra Finland.

Frederik Ekstrøm, Mark O Madsen, Niels Esbensen samt Jarek Pyzara bliver i Finland. De er sammen med det finske landshold taget til brydernes træningscenter i byen Pajulahti, hvor de skal træne indtil den 11. juni.
Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]