8.6.2004: Fornem hæder til Thor-brydere

Brydeklubben Thors 19-årige stortalent og nybagte nordiske juniormester og nykåret ”årets juniorbryder” i Danmark modtog tirsdag aften Nykøbing Falster kommunes fornemmeste hæderspris til en idrætsudøver – "æreskæden".

Det skete på Nykøbing Falster Rådhus, hvor borgmester Poul Henrik Pedersen overrakte ”æreskæden” til BK Thors formand Søren Hyllegaard Pedersen, fordi Mark O. Madsen ikke kunne modtage prisen personligt, da han p.t. er på træningssamling i Finland.

Det er Nykøbing Falster Sportssammenslutning, der står for overrækkelsen af ”æreskæden”, og det er anden gang, Mark O. Madsen modtager prisen, da han også modtog den i 2002.

Mark O. Madsen modtog ”æreskæden”, der primært gives for en senior-præstation, på baggrund af hans danske seniormesterskaber samt flotte internationale resultater trods den unge alder.

Mark O. Madsen er den femte Thor-bryder, der modtager æreskæden, som også er modtaget af Thor-bryderne Ole Jacobsen, Hassan Torabi, Preben Madsen samt Bernhard Esbensen.

Ved æreskædeuddelingen uddeles også lederpris samt tre ungdomspokaler, og her modtog BK Thors Frederik Ekstrøm en ungdomspokal, og netop kåret som årets ungdomsbryder i Danmark 2004, en af de tre ungdomspokaler for blandt andet sin 3-dobbelte DM-gevinst samt NM for ungdom og junior i fjor.

Ligesom Mark O. Madsen er Frederik Ekstrøm også i Finland, og derfor var det også Søren Hyllegaard Pedersen, der modtog denne pris til Frederik.

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 37 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]