17.7.2004: Eftermiddag i Slovenien og Polen

Under eftermiddagspasset ved junior EM i Slovenien blev det klart, at Mark O. Madsen, der vandt pulje 5, møder Zsolt Dajka fra Ungarn i kvartfinalen i 74 kg klassen. Arrangørerne virkede sidst på aftenen noget rådvilde, hvilket blandt andet mundede ud i, at kvalifikationskampen i 74 kg klassen ikke blev brydet som annonceret – og at kvartfinalerne i 96 kg blev brydet – stik imod planen. Spårvägens Theo Tounosidis, der stiller op for Grækenland, skal efter sejr i kvartfinalen møde Heiki Nabi fra Estland i semifinale i 96 kg klassen.

Inden kvartfinalerne i 74 kg klassen skal bryderne fra Rusland og Tyrkiet ud i en kvalifikationskamp. Vinderen her møder bryderen fra Georgien, der vandt pulje 3. Anden kvartfinale står så mellem Ungarn og Danmark. I den tredje kvartfinale skal svenske John San Pedro Olsson møde en bryder fra Ukraine, og i den sidste kvartfinalekamp mødes Tyskland og Litauen.

Niels Esbensen blev indvejet som nr. 5 i 84 kg klassen, der tæller 24 deltagere. Det var sparsomt med informationer om modstanderne, men det står dog klart, at Niels møder en bryder fra Israel i sin første kamp, er oversidder i anden omgang og møder en bryder fra Serbien & Montenegro i tredje omgang.

I Polen blev der i løbet af fredagen kun afviklet to omgange i 55 kg klassen, hvor Danmark er repræsenteret ved Håkan Nyblom. I den første omgang mødte den regerende verdensmester, Dariusz Jablonski fra Polen, Istvan Majoros fra Ungarn i en kamp, hvor ungareren, lidt overraskende, vandt 4-2. Den anden kamp stod mellem Håkan og Jablonski, og det var sidstnævnte, der lagde bedst ud. Jablonski tog en 2-0 føring i første periode ved at score to ettaller. I anden periode kvitterede Håkan med en oprulning til to point, men han fuldførte ikke aktionen helt, hvorfor polakken kunne slå kontra og fik et point ved at ”gå på ryggen” af Håkan. Kampen endte 3-2 til polakken. Vinder Håkan for eksempel 4-1 over Majoros, er han klar til finalen trods nederlaget til Jablonski.

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 39 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]