2.8.2004: Fjerdeplads til Nanna

De berømte marginaler var ikke på danskerens side

Nanna H. Pedersen fra brydeklubben Thor, der i weekenden har repræsenteret Danmark ved Cadet EM i pigernes 46 kg klasse, tabte desværre bronzekampen til rumænske Mihaela Radoi med pointene 1-3. Nanna var den, der tog initiativet, men fik desværre ingen ”belønning” for det. Radoi valgte en mere defensiv taktik. Noget der virkede ganske godt. Radoi fik ”straffet” to af Nannas forsøg, hvilket gav hende to point. Nanna havde et godt forsøg på et hovedfaldsgreb – et forsøg, dommerne dog kun vurderede til ét point.

Stillingen var 2-1 til rumæneren ved fuld tid, hvorfor kampen skulle fortsætte i clinch. Her var det igen Nanna, der satsede mest, men hun fik desværre ikke Radoi med på et kast, hvorfor rumæneren scorede det sidste point og dermed også bronzemedaljen.

En fjerdeplads er en meget flot placering for en debutant ved et mesterskab. Nanna har endnu et år som ungdomsbryder, så med den rigtige træning det næste år er hun sikkert en af medaljekandidaterne ved næste års Cadet EM.

Frederik Ekstrøm, der repræsenterede Danmark i drengenes 54 kg klasse, endte på en placering som nr. 13. Hans banemand, russeren Zaur Umarov, vandt for øvrigt vægtklassen.

At svensk pigebrydning holder høj klasse, viste pigerne ved dette mesterskab ved at vinde hele tre vægtklasser.

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 36 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]