29.8.2001: Thor N fik ny formand

Tronskifte i Brydeklubben Thor – og Thors Venner

- Både Brydeklubben Thor og støtteforeningen Thors Venner fik nye formænd, da Thor-formand Morten gik af.

Brydeklubben Thors formand igennem 7 år – 32 årige Morten Hansen – stoppede onsdag aften sit hverv som formand for Brydeklubben Thor og overlod ved BK Thors ekstraordinære generalforsamling roret til Søren Hyllegaard Pedersen, der bliver 35 år på fredag.

Søren Hyllegaard Pedersen er navnet på Brydeklubben Thors nye formand. Han afløser Morten Hansen, der de sidste 7 år har stået i spidsen for en af de største brydeklub-succes’er nogensinde i dansk brydning. Han stopper som formand for Nykøbingbryderne, da han den 1. september 2001 skal starte på et fuldtidsjob som ”Breddekonsulent” for Danmarks Brydeforbund, og derfor ikke længere kan bestride posten som formand for BK Thor.

Afløseren Søren Hyllegaard Pedersen er dog ikke ukendt i brydekredse og i særdeleshed Brydeklubben Thor. Den snart 35 årige medejer af værktøjsfirmaet LN Værktøj i Nykøbing Falster har de sidste 2½ år været formand for Thors venner og har været iværksætteren omkring det nystartede computerbingo, som Thors venner startede for godt 1½ måned siden.

Søren Hyllegaard Pedersen var også med i organisationskomiteen for verdensmesterskaberne i brydning i Nykøbing Falster, der fandt sted i juli måned 1999.

Søren Hyllegaard Pedersen var selv i ungdomsårene bryder i BK Thor og er lillebror til cheftræneren i Brydeklubben Thor, Dan Hyllegaard Pedersen.

Den nybagte Thor-formand har flere års bestyrelseserfaring i Boldklubben 1990.

Som følge af valget af Søren Hyllegaard Pedersen, havde Thors Venner også indkaldt til ekstraordinær generalforsamling i klubhuset på Industrivej 8, og her blev den 37 årige pædagog Helle Kristiansen valgt som ny formand for venneforeningen.

Helle Kristiansen har i et halvt år siddet som bestyrelsesmedlem i Thors Venner, og nu er hun altså valgt som ny formand for Thors Venner.

Ved Thors venners ekstraordinære generalforsamling blev der også valgt ny kasserer, og det blev Michael Johansen, der overtog sin far Knud-Erik Johansens hverv som kasserer, og samtidig blev Knud-Erik Johansen så menigt bestyrelsesmedlem i Thors venner.

Lise Lotte Rasmussen blev også nyvalgt til Thors Venners bestyrelse.

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 3 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]