19.9.2004: Jævnbyrdigt JM for drengehold

Til kredsmesterskabet i Jylland var der tilmeldt seks hold. Det er det største antal tilmeldte hold i mange år. Men desværre var der to klubber, som ikke kunne få samlet holdet, da tiden kom.

FfI – Frederikshavn, BK Thrott, Herning Brydeklub og endelig værtsklubben AK Frem, Randers, stillede med kampklare hold. Der var dog ingen af klubberne, som havde et fuldt hold.

Det var fire jævnbyrdige hold, og da de to først omgange var kæmpet, havde alle fire hold én tabt og én vunden match, hvor de tre blev afgjort så lige som 4-3, mens matchen mellem Herning og FfI blev vundet af FfI med 5-2.

I femte match vandt FfI over AK Frem med 4-3, og endelig blev den sidste match mellem Herning og Thrott uafgjort med 3-3 som resultat. Her scorede Thrott 16 point mod Hernings 10 i deres indbyrdes match.

FfI, Frederikshavn, blev dermed jysk mester på grund af flest vundne holdkampe, mens Thrott blev nr. 2 på grund af de flest scorede points i den indbyrdes match med Herning Brydeklub. Hernings brydere kunne køre hjem med bronzemedaljer.

Det var et fantastisk spændende kredsmesterskabsstævne, hvor bryderne gav alt, hvad de havde i sig, og hvor trænere, ledere og tilskuerne fik brug for deres regnefærdigheder, for at finde ud af, hvordan placeringerne mon ville blive.

JM drengehold
18. september 2004 i Randers

1) FfI, Frederikshavn
2) Thrott, Åbyhøj
3) Herning BK

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]