1.11.2004: Hård kost i Estland

Det danske hold vendte hjem søndag aften og kunne konstatere, at niveauet i FILA turneringen Kristjan Palusalu, der blev afviklet i Tallinn, var ganske godt. Der blev indvejet i alt 131 deltagere fra 12 nationer – herunder blandt andet Rusland, Hviderusland og Tyrkiet. Lodtrækningen efter indvejningen var ”moderat” for danskerne, men desværre var der ikke nogen, der kom længere end til puljekampene

Lars Jørgensen, BK Thor, stillede op i 66 kg klassen, hvor han i første kamp tabte stort til Aleksandr Kazakevich fra Litauen. I anden omgang blev det til et pointnederlag til Margus Udekull fra Estland. Lars har i den sidste tid arbejdet meget med fysikken, hvilket har bevirket, at han har taget nogle kilo på, hvorfor 60 kg klassen var ganske langt væk. Desværre var han noget overmatchet i 66 kg klassen i sin debut ved et stort internationalt seniorstævne.

Mark Kristensen, FfI, stillede ligeledes op i 66 kg klassen, og han lagde ud med et pointnederlag til Konstantins Gabrans fra Letland. Han kunne heller ikke forhindre årets EM-sølvvinder Vitali Zhuk fra Hviderusland i at vinde 4-0 i den anden puljekamp.

Brian Jørgensen, AK Frem, virkede lidt ”rusten” i sin første kamp. I 84 kg klassens pulje 5 mødte han Dzintar Urbanchik fra Letland i en kamp, der endte 4-2 til Urbanchik. I den sidste puljekamp mødte han endnu en lette, Michail Nikitins, i en kamp, der var endnu mere tæt. Kampen endte 3-3 efter forlænget kamptid, men da Brian havde flere henstillinger for passivitet, løb Nikitins med sejren.

Erik Nyblom

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 44 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]