3.9.2001: Så er breddekonsulenten startet

Mandag den 3. september lød startskuddet for den første fuldtidsansatte breddekonsulent i dansk brydning nogensinde. Mit navn er Morten Hansen, og jeg er formentlig kendt af de fleste i dansk brydning som tidligere formand for Brydeklubben Thor.

Dermed er muligheden nu til stede for, at klubberne kan få den konsulentbistand, de ønsker med hensyn til klubbesøg, bistand til tilgangsprojekter – fastholdelsesprojekter, klubkurser, m.m. – ja mulighederne er mange.

Breddekonsulenten er tilknyttet Danmarks Brydeforbunds sekretariat – hvor træffetiden til breddekonsulenten vil være fra kl. 1200-1500 hver mandag, og fra kl. 1400-1800 hver torsdag.

Man skal også være velkommen til at kontakte sekretariatet, om tirsdagen i sekretariatets åbningstid, hvor sekretær Pernille Borelli vil kunne tage imod beskeder.

De første to uger vil jeg være at træffe på sekretariatet hver dag fra kl. 9.00-15.00. Dog vil træffetiden om torsdagen blive kl. 12.00-18.00.

Som breddekonsulent vil jeg komme på besøg i samtlige regioner inden udgangen af oktober måned og fortælle om de muligheder, klubberne nu har fået – i forbindelse med ansættelsen af en breddekonsulent i dansk brydning.

I nærmeste fremtid vil det også blive muligt af følge med på Danmarks Brydeforbunds hjemmeside: www.brydning.dk - omkring breddekonsulenten.

Det er også muligt at sende e-mails til breddekonsulenten på adressen: breddekonsulent@compaqnet.dk - ligesom breddekonsulenten også får et særskilt telefonnummer i nærmeste fremtid. Mere om det senere.

Jeg glæder mig meget til at komme i gang - og jeg ser frem til et rigtig godt samarbejde med hele ”Bryde-Danmark”


Med venlig hilsen
Morten Hansen
Breddekonsulent

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]