17.1.2005: Brydning på TV!

På søndag den 23. januar vil der blive vist et lille indslag om brydning i Snurre Snup Søndagsklub på TV2. Udsendelsen starter kl. 10 og slutter kl.12, og indslaget vil formentlig ligge i starten af udsendelsen og vare i ca. 5 min.

Det er brødrene Martin og Ronnie Lorenzen fra AIR i Roskilde, der vil fremvise nogle få greb, samtidig med at de bliver stillet nogle spørgsmål af Bubber. Der var ikke plads til mere end to brydere, og da drengene i forvejen vises på skærmen i Krøniken, mente man, at det ville være "sjovest" at bruge dem også til denne udsendelse.

Der ligger faktisk et års benarbejde med at komme derind, så det var meget ærgeligt, at der ikke kunne være mulighed for at vise et bredere udsnit af brydesporten. Det har fra starten været hensigten at samle både piger og drenge, fra pusling til senior, for at vise, at sporten kan dyrkes af alle. Men sådan kunne det altså ikke blive.

Under alle omstændigheder er lidt omtale og fremvisning bedre end ingenting. Og det er et stort håb, at programmet kommer ud til så mange som muligt, så bak op om det, og se det på søndag!!!!

Red.

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 43 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]