2.2.2005: Thor Masters 2005

Brydeklubben Thor er lørdag klar til den 3. udgave af Thor Masters, der finder sted i Lindeskovhallen, Lindevænget 1 i Nykøbing Falster. Godt 60 brydere skal kæmpe om den samlede præmiesum på 25.000 kr., der er at kæmpe om ved Thor Masters. Der er 3.000 kr. i hver af vægtklasserne, og så er der 3.000 kr. til sammenlagt bedste klub og 1.000 kr. til stævnets bedste bryder. Stort set hele den bedste danske elite er samlet, og især flere stærke tyske brydere møder fra blandt andet Frankfurt Oder, og så kommer der et spændende bekendtskab nemlig det moldaviske landshold, der har anmeldt 10 brydere.

Thor Masters bliver også det første danske stævne, hvor de nye kampregler bliver taget i brug, og interesserede er stadig velkomne til de to info-møder om de nye regler, hvor den finske FILA-dommer Pertti Vehhviläinen kommer og informerer. Det første møde er fredag aften den 4. februar kl. 21 i BK Thors klubhus, Industrivej 8 i Nykøbing F., og det andet møde er lørdag den 5. februar kl. 8.30 i Lindeskovhallen. Programmet for Thor Masters er:

9.00: Indmarch og åbning
9.10: Indledende kampe
13.00: Kvart- og semifinalekampe
15.00: Placeringskampe
16.00: Finaler

Deltagerlisten for Thor Masters 2005 kan ses på den specielle Thor Masters hjemmeside på bkthor.dk, ligesom det også vil være muligt at følge turneringen on-line på denne side.

Søren Hyllegaard Pedersen

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 34 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]