16.2.2005: Lederseminar

Weekendens seminar i Frederiksværk blev en god oplevelse for langt de fleste af de 92 deltagere. Knud G. Knudsen, Frank L. og udviklingsudvalget havde sammensat et stærkt program. Victor Feddersen, Håkan Nyblom og Mark O. Madsen høstede stort bifald for deres levende historier om det at være eliteidrætsudøver. Det var en fornøjelse at høre Victor og ikke mindst få bekræftet, at det, vi gør, er det, som giver resultater. En ting, der ramte lige i plet, var Victors udsagn om vigtigheden af at have baglandet i orden, for uden det går det aldrig. Man bliver aldrig verdensmester uden at have forbund, klub og familie i ryggen. Håkan og Mark viste med deres optræden, at de kan meget mere end det, de til daglig viser på måtten.

Erik Nybloms præsentation af vor nye elitetilværelse med de muligheder, vi får i fremtiden tændte lyst og ideer hos mange af deltagerne. Han gav en god orientering om, hvad det vil sige at være Team Danmark udviklingsforbund. Meget snart trænes der fast i Farum. Så kan vi næsten ikke gøre det bedre for vore elitebrydere.

Søndagen bød på forskellige uddannelsesmuligheder og interessen var intens. Der var stor debatlyst og interesse for at se mulighederne i de regelkorrektioner, der træder i kraft straks.

Allan B. Jakobsen

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]