14.3.2005: UP48 - godt fra start

Den første træningsaften i UP 48 på Frøslev-Padborg skole gik godt. Der kom 17 nye brydere – tre trænere var klar. Der var oven i købet flere forældre der ringede, hvis drenge også vil være brydere. De kunne ikke komme, da der var diskotek for de unge, men næste gang er de der. At der skulle dukke så mange op en fredag aften var helt fantastisk.

Det må siges, at den positive kontakt Kenneth Gant er blevet mødt med, ikke har været tom snak. Fra alle sider er man opsat på, at dette skal lykkedes. Det bliver ikke kun ved snakken – der handles. Der arbejdes på, at der også kan trænes om tirsdagen, og fra næste sæson er der gode muligheder for mere favorable træningstider. I slutningen af sommerferien laves der brydeskole.

Som nævnt i tidligere indslag satses der på et samarbejde over grænsen. Dette har bl.a. ført til et positivt møde i Kiel med formanden for Schleswig-Holstein brydeforbund, Georges Papaspyratos. UP48 åbner for, at børn og unge på den anden side af grænsen får mulighed at bryde. Dette giver adgang til at deltage i turneringer i Schleswig-Holstein. Derudover var der inspiration til søgning af EU-midler. Vi arbejder også på at arrangere skolebrydedag i Harrislee lige på den anden side af grænsen.

Tillykke med det!

Se også tidligere indlæg!

Palle NielsenKlik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 1 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]