20.3.2005: Træningslejr i Heros

Heros havde arrangeret træningslejr for klubbens yngste brydere i weekenden den 18.-19. marts 2005. 30 unge mennesker havde fundet vejen til klubhuset, hvor alle blev transporteret til Frederiksværk Svømmehal. Svømmehallen var det perfekte for de friske brydere, og alle havde en kanon tur i det våde element. Aftensmaden blev ligeledes indtaget under svømmehallens tag, pizza! Efter svømmeturen kørte vi til klubhuset, hvor der blev vist film på storskærm. Det var superhyggeligt at ligge i soveposerne og se film sammen med vennerne.

Lørdag efter morgenmaden var der arrangeret to træningspas af assisterende landstræner John Ottesen. John lavede masser af sjove træningslege, hvor vi bl.a. skulle snige os frem over gulvet for ikke at blive set af ”fjenden”. Vi skulle gå på hænder – sidelæns og en masse andet sjovt. Selvfølgelig var der også brydning på programmet, men formålet med træningslejren var at få nogle gode timer sammen – og det fik vi.

Der er ingen tvivl om, at sådan et arrangement tydeligt er med til at fastholde de unge mennesker i klubben og i særdeleshed sporten i en tid, hvor udbuddet af aktiviteter er enormt.

Jonas Vilmer Michelsen

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]