30.3.2005: Fællestræning

For god ordens skyld vil vi her minde alle om muligheden for deltagelse i et af vore nye projekter – fællestræning.

Vi er langt om længe ved at få etableret centret i Farum, hvor bryderne under Eliteudvalget tilbydes daglig træning under ledelse af udvalgets ”nye” fastansatte centertræner, Jaroslaw Pyzara. Den overordnede planlægning af elitearbejdet bliver selvsagt forestået af landstræner Benni Ljungbäck.

For at komme tættere på fremtidens landsholdsbrydere vil vi nu forsøge at komme ud i klubberne. Vi har ikke ressourcer til at rejse land og rige rundt, hvorfor vi i stedet har valgt at invitere alle brydere til fællestræning.

I Jylland arrangeres fællestræning i Århus, i BK Throtts lokaler, hver anden tirsdag med start tirsdag den 5. april kl. 19.00 og på Sjælland arrangeres fællestræningen på Farum kaserne hver anden onsdag med start onsdag den 6. april kl. 18.45. Før sommerferien er der fællestræning i lige uger, og der opkræves ikke deltagergebyr!

Målgruppen er brydere fra 14 års alderen og opefter, der har lyst til at prøve, hvorvidt dette er noget for dem. Aldersgrænsen er ikke knivskarp, men vi forudsætter, at der er tale om øvede brydere. Meningen er, at bryderne får lidt indsigt i, hvordan Eliteudvalgets brydere træner, og hvad der skal til for at nå til tops internationalt. Hermed får vi mulighed for at spotte eventuelle talenter med henblik på eventuel optagelse i Eliteudvalgets talenttrup. Fællestræningen vil fortrinsvis blive ledet at Allan Zandberg og John Ottesen.

Vi håber, at bryderne og klubberne finder tilbuddet interessant og attraktivt og håber på en positiv indstilling og opbakning. Tag endelig kontakt til undertegnede, hvis noget er uklart.

Eliteudvalget
Erik Nyblom

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 1 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]