16.4.2005: EM nyt

To danske brydere har været i kamp ved EM i brydning i Varna, Bulgarien. Det er Anders Nyblom, Herning, i 55 kg og Mark Kristensen, Heros, i 66 kg, og begge er udgået.

Anders Nyblom var oversidder i første runde og mødte i ottendedelsfinalen Yuri Koval, Ukraine. Efter første runde var resultatet 0-0, hvorefter de blev dømt i "clinch". Her begik Anders fejl og tabte 0-1. I anden runde scorede ukraineren et total, hvorfor Anders måtte forcere med det resultat, at ukraineren fik endnu et total til 4-0.

Mark Kristensen mødte – ligeledes efter af have været oversidder i første runde – Hussamaddin Ryabov, Aserbajdsjan, i ottendedelsfinalen, hvor det blev til nederlag ved at tabe 0-2 i begge runder.

Marks kamp i morgen
I morgen søndag skal Danmarks sidste mand, Mark O. Madsen, Thor N, i kamp. I 74 kg kæmper vort stærkeste kort mod 23 andre i en vægklasse, der ligner mesterskabernes hårdeste. I sin første kamp møder han Reto Bucher, Schweitz, der som bedste placering har en 4.-plads ved OL 2004. Ingen ’foræring’, men vel heller ikke helt uoverkommelig.

Bent Hoffmann Lauritsen

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 36 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]