4.5.2005: Forbundets satsning en succes!

Danmarks Brydeforbunds Udviklingsudvalg havde som bekendt taget initiativ til en seniorkamp på højt internationalt niveau ved det afholdte DM for drenge/ungdom. Valget var oplagt. Det blev en revanche-match mellem Mark O. Madsen, Thor N, og Adam Juretzko fra Tyskland. Resultatet er allerede kendt: Mark fik revanche i en yderst tæt og intens kamp, hvor udslaget kom efter clinch.

Rammen omkring denne kamp var helt fantastisk. Et sted mellem 250 og 300 mennesker var samlet omkring madrassen. En veloplagt Erik Nyblom kommenterede kampen og bragte publikum i den rette stemning, hvilket ikke var svært. Man kunne høre, at Mark var på hjemmebane, men Juretzko blev også budt pænt velkommen og fik et flot bifald for kampen. Sådan skal det være. Det var simpelt hen fedt, så enkelt er det.

Forinden havde mange fået taget et billede sammen med "heltene". Det blev printet ud, signeret og kunne afhentes samme dag. Henrik Christensen (”Jernhenrik”) havde det fornødne udstyr med til denne seance. Besøg henrikjern, hvis du vil købe dit billede i en anden størrelse – lige fra 13x18 cm til plakat. Her kan du også finde billeder fra medaljeoverrækklesen samt billeder fra kampene. Få årets julegave på plads allerede nu.

DM for drenge/ungdom er i Herning næste år, og selv om det ikke nødvendigvis skal være en fast tradition, så er det oplagt at gentage succes’en dér med Håkan Nyblom i rød. Der skal lyde en tak til Mark, som også hjalp til med at få overbragt medaljerne, og Juretzko, til Henrik samt alle andre, der gjorde dette muligt.

Palle NielsenKlik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]