14.6.2005: NM for ungdom i Nykøbing F.

Danmarks Brydeforbund og Brydeklubben Thor er lørdag den 18. juni værter for de nordiske ungdomsmesterskaber, der finder sted i Nykøbing Falster Hallen, Nørre Boulevard 4 i Nykøbing F. Der er tilmeldt 30 piger og 64 drenge, og hos pigerne er det ganske godt at se, at alle fem tilmeldte nationer: Danmark, Sverige, Finland, Estland og Norge har brydere med. Hos drengene er samme nationer tilmeldt. Der venter en masse god brydning ved NM-ungdom i samme by, hvor Danmark også sidst var værter for NM-ungdom. Danmark stiller til start med 13 brydere og har følgende hold:

Piger: 49 kg: Nanna Hyllegaard Pedersen og Christina Olsen, BK Thor. Else Brønnum, Thor Vejgaard.
Drenge: 42 kg: Anders Ekstrøm, BK Thor, og Fredrik Bjerrehuus, Herning BK. 50 kg: Thomas Hansen, AK Heros og Troels Birkshøj, BK Thor. 54 kg: Torben Rasmussen, BK Thor. 58 kg: Mikkel Fog Nielsen, BK Thor. 63 kg: Kenny Popenda, Thor Vejgård, og Mike Nielsen, AIR. 69 kg: Jimmi Sørensen, Hermod Horsens, og Samuel Robertsson, AK Heros.

Turneringen afvikles tidligt, og der er åbning af stævnet allerede kl. 9, og kl. 9.15 er der stævnestart med indledende runder frem til kl. 14, inden finalerne afvikles kl. 15.30. Der er gratis entré til turneringen, og skulle man ikke have mulighed for at se NM-turneringen i Nykøbing F, så kan turneringen følges on-line på NM-netsiden bkthor.dk/NM/index.html.

På denne side er der også muligheder for at få sidste nyt om turneringen, ligesom deltagerlisten, der hele tiden opdateres, også kan se. Alle skal være velkomne til sæsonens sidste store brydeturnering i Danmark. Vi håber at se rigtige mange danske brydeentusiaster i Nykøbing F.

BK Thor lægger i øvrigt lokaler til en stor træningssamling i klubhuset umiddelbart efter turneringen fra søndag til tirsdag, hvor de danske, finske og svenske brydere er med, og flere af de stærke svenske seniorbrydere vil være til stede hos pigerne under træningssamlingen, som ledes af Benni Ljungbäck og Fariborz Besarati. Godt 45 brydere er med i denne samling.

Morten Hansen

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]