18.6.2005: Hanne Nielsen er død

BK Hermods tidligere formand Hanne Nielsen døde i mandags efter ganske få dages sygdom. Hun blev begravet på årets første rigtige sommerdag. En sommerdag, som også har karakteriseret hele Hannes liv. Hun har altid været som en sommer, én der spredte lys og glæde om sig med sit dejlige, vindende væsen og smittende latter.

Da Hanne begyndte at komme i BK Hermod med Dennis, Lars Erik og Jannie, var det den naturligste ting for hende at hjælpe til med alt det, der skal gøres i en klub. Ja, hun var også dynamoen, der kunne få de øvrige forældre til at give et nap med. Og de nød det sammen med Hanne. Det varede heller ikke længe, før Hanne blev medlem af klubbens bestyrelse. Og det bestyrelsesmedlemsskab varede i ca. 20 år, hvoraf de fleste år var som klubbens forkvinde. Hanne var ikke bare formand, men en blæksprutte. Hun var med til alt og overalt.

Hanne blev kun 52 år gammel. Hun efterlader ud over sine børn to børnebørn samt en helt lille ny, der er på vej, som desværrre ikke kommer til at lære sin farmor at kende.

Æret være Hannes minde.

Knud G. Knudsen

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 1 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]