26.6.2005: Anders toer i Tyskland

Fornem placering for Anders Nyblom ved Grosser Preiss!

Efter den indledende sejr i 60 kg klassen tabte Håkan Nyblom kampen til OL-toeren Roberto Monzon fra Cuba. Da cubaneren kvalificerede sig til finalen, trådte Håkan atter ind i turneringen og kvalificerede sig med en sikker pointsejr over Matthias Maasch til bronzekampen. I denne mødte han Jurij Kohl fra Tyskland, og her var det Kohl, der var mest tændt, og han vandt kampen med hele 6-0, 2-0.

Mark O. Madsen vandt sin første kamp over Anatoliy Polkin fra Rusland. Desværre blev det ikke til flere kampe for Mark, da han mærkede for meget til en skade i foden og trak sig fra stævnet.

Anders Nyblom leverede et meget flot resultat i 55 kg klassen, der blev afviklet om søndagen. I den 16 mands store vægtklasse gik det først ud over Manuel Kraemer fra Tyskland. I anden omgang mødte han den regerende verdensmester, Dariuz Jablonski fra Polen, og vandt overbevisende med hele 7-0 og 5-1. I semifinalen mødte han tyske Sergij Skypka – også her viste Anders prøver på meget flot brydning og vandt den tætte kamp 2-1, 2-1. I finalen mødte han Aleksei Shaipak fra Hviderusland. Indtil finalen havde Anders scoret point både i stående og parterre i hver kamp, men mod Shaipak var der desværre intet, der fungerede, og hviderusseren vandt 6-0, 5-0.

Med andenpladsen og den meriterende sejr over Jablonski har Anders fået ”tanket op” både på selvtillids- og erfaringskontoen og slået helt fast, at han også hører til i verdenstoppen.

Erik Nyblom

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]