29.6.2005: WELT-KLASSE!

Tysklands Grand Prix blev Anders Nybloms helt store turnering. Selv om han måtte se sig besejret i finalen mod Aleksei Shaipak fra Hviderusland, fik han sat sit navnetræk mellem verdens bedste brydere i 55 kg klassen. Anders lagde blødt ud mod Manuel Kramer fra Tyskland og vandt sikkert begge perioder ved at score 12 point mod tyskens 4.

I anden kamp ventede Dariusz Jablonski fra Polen, der som bekendt er regerende verdensmester i 55 kg. Det var ikke til at se, hvem der var regerende verdensmester, for Anders startede et angreb på polakken, og inden 1. minut var omme, førte Anders 2-0. I parterre var Anders så tændt, at han uden at betænke sig knaldede et omvendt livtag og fortsatte med en oprulning; 7-0 og den periode var slut. I anden periode fortsatte Anders sit pres, og man kunne tydeligt se, at Jablonski ikke brød sig om dette. Men efter en overstyrtning af Anders og madrasflugt fra polakken side, syntes denne, han havde fået nok. Total udklaskning af polakken på blot 1 min. og 34 sekunder: WELT-KLASSE!

I tredje kamp møder Anders den tyske mester Sergij Skrypka, der i sin anden kamp slår verdens bedste 55 kg bryder Lazero Rivas fra Cuba. Denne kamp bliver mere lige, men med Anders som vinder af 2 perioder (4-2).

En stor dag for Anders Nyblom og dansk brydning!

Allan B. Jakobsen


Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]