7.7.2005: Guldnål til Hans Harboe

Hans Harboe Jensen, Alsia, fik den 5. juli overrakt Danmarks Brydeforbunds æresnål i guld af Peter May og Bøge Christiansen i Ladenburg i Tyskland. Peter sagde i sin tale blandt andet:

Som formand for Sydjysk Brydering og som repræsentant for Danmarks Brydeforbund er det mig en stor glæde igen i år at deltage i Römercup. Som hvert år glæder vi fra Danmark os over det gode arrangement, ASV-Ladenburg afholder.

I år er det en særlig glæde også at kunne fremhæve en af de gennem årene trofaste danske deltagere i stævnet, nemlig Hans Harboe Jensen som de sidste 5 år har været en gennemgående person i den danske deltagelse i dette stævne.

Hans har efter sin tid som aktiv bryder igennem mere end 30 år trukket et kæmpe læs som træner, dommer og gennem de sidste mange år som klubformand i BK Alsia.

Hans har gennem både op- og nedgangstider i klubben formået at være den samlende person, som har bidraget til såvel klubbens fortsatte eksistens som gennemførelsen af stævner og andre aktiviteter til glæde også for de øvrige klubber i Danmark og i udlandet.

Takket være Hans’ indsats er BK Alsia i dag en klub med en stabil medlemsskare og et rigtig godt sammenhold og kammeratskab både mellem brydere og de mange aktive ledere, klubben nu har.

Hans har i særlig grad kunnet se ud over sin egen klubs horisont og har sin meget store del af æren for, at Sydjysk Brydering er præget af et stærkt sammenhold og hvert år er i stand til at gennemføre mange gode aktiviteter – såvel sportsligt som af mere social karakter.

Hans er primus motor i den årligt tilbagevendende tur til Römercup i Ladenburg med deltagelse af brydere fra mange klubber, hvor han er en fornem repræsentant for dansk brydning.

Hans fyldte 60 år i fredags, og Danmarks Brydeforbund ønsker derfor at hædre ham med forbundets æresnål i guld for den store indsats, han har ydet dansk brydning igennem årene.

Red.

Klik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]