14.7.2005: Nanna ude

Dommerne var ikke på danskernes side i kvartfinalen ved UEM.

Nanna H. Pedersen, Thor N, vejede onsdag aften ind i pigernes 49 kg klasse og trak nr. 7 i lodtrækningen. Der var 16 piger til start, så torsdag morgen lagde alle ud med en ottendedels-finalekamp. Den 16-årige pigebryder mødte Ekaterina Sardovskaya fra Bulgarien i sin første kamp og vandt første periode 2-0, hvorefter hun brugte sit bedste våben, hovedfaldsgrebet til at afgøre kampen med en faldsejr.

I næste runde stod Francesca Mori fra Italien for modstanden. Mori vandt første periode 2-0, medens det var Nanna, der havde mest styr på begivenhederne i anden periode, en periode hun førte 4-1 nogle få sekunder før tid. Her satser Mori på et greb, der bliver stoppet af Nanna – som slår modstanderen bagover. Alligevel er det Mori, der får tre point og dermed vinder perioden ved stillingen 4-4. Mori tabte semifinalekampen til en rumænsk bryder, hvilket betyder, at den sidste dansker definitivt er ude at årets cadet EM.

Nu står den på sommerferie for bryderne i ungdomskategorierne, hvorimod seniorholdet er i fuld gang med forberedelserne til VM sidst i september måned i den ungarske hovedstad Budapest. Ud over den hjemlige træning indeholder programmet deltagelse i den store FILA turnering Pytlasinski i Polen sidst i august samt to længerevarende træningssamlinger i henholdsvis Polen og USA. Mark O. Madsen, Thor N, skal herudover deltage ved militær-VM i Vilnius midt i august.

Erik Nyblom

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 1 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]