19.8.2005: Sølv til Mark O. Madsen

Det blev til et meget knebent nederlag i finalen

Den blot 20-årige Mark O. Madsen, BK Thor, hentede en flot placering ved Militær-VM, selv om det blev til et knebent nederlag i finalen i 74 kg klassen.

Finalen mod Andrei Demankin fra Rusland startede ellers på bedst mulige måde, da Mark vandt første periode med pointene 4-3. I anden periode var russeren nødt til at satse ”hele butikken”, og han vandt da også perioden klart med pointene 6-0. I sidste og altafgørende periode var begge brydere meget påpasselige, og der skete intet i det første minut. I lodtrækningen om hvem der først skal i parterre, og hvem der får lov til at koble greb, er det russeren, der skal koble til omvendt livtag. Han formår ikke at score point på Mark i det halve minut, han har til rådighed, hvorfor Mark bliver belønnet med et point. Desværre gentager historien sig, da det er Mark, der får lov til at forsøge at slå greb – han får ikke scoret på russeren, der ligeledes bliver belønnet med et point. Sidste periode ender således 1-1, men da Demankin har scoret det sidste point, er guldmedaljen hans og Mark bliver placeret som nr. 2.

En meget flot turnering af Mark, der nu kan koncentrere sig om forberedelserne til VM, der løber af stabelen i Budapest om ca. 6 uger.

Erik Nyblom

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 42 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]