21.8.2005: Pytlasinski

Dårlig generalprøve

Danskerne fik ikke mange minutter på madrassen ved Pytlasinski turneringen, der blev afviklet i Raciborz, Polen, i weekenden.

Først ude var Mark Kristensen, AK Heros, i 66 kg klassen. Mark havde ikke den heldigste lodtrækning og skulle derfor møde Sergey Kuntarev fra Rusland i den første omgang. Det blev til en klar pointsejr til russeren, og derfor måtte Mark vente på eventuelt kvalifikation, hvis russeren avancerede til finalen. I semifinalen tabte Kuntarev dog til svenske Jimmy Samuelsson, og derfor blev det blot til en enkelt kamp for Mark.

Næste mand på madrassen var Brian Jørgensen, AK Frem, der stiller op i 84 kg klassen. Han mødte Jeremy Peterson fra USA. Også her blev det til nederlag i første omgang, og da Peterson blev slået ud af svenske Mohammad Babulfath i anden omgang, blev det kun til én kamp for Brian.

Lige så ”galt” gik det for Anders Nyblom fra Herning BK i 55 kg klassen. Han mødte Ermek Kuketov fra Kasakhstan i sin første kamp. Det var en ganske tæt kamp, der skulle ud i tre perioder, inden Kuketov stod som vinder. Han tabte til gengæld til Soryan Reihanpour fra Iran, og dermed blev det heller ikke til flere kampe for Anders.

Som planlagt blev holdet til VM også udtaget direkte efter turneringen – og det bliver et ganske lille, men slagkraftigt hold, der skal repræsentere Danmark ved VM i Budapest i Ungarn sidst i september:

55 kg: Anders Nyblom, Herning BK
74 kg: Mark O. Madsen, BK Thor
Trænere: Benni Ljungbäck og Jarek Pyzara
Leder: Erik Nyblom.

Herudover indgår både forbundsformand Allan Jakobsen og vores Team Danmark konsulent Martin E. Pedersen i truppen.

De aktive rejser sammen med trænerne til Colorado Springs, USA, den 27. august for – sammen med det amerikanske landshold, at finpudse formen i et to uger langt træningsforløb. Truppen er hjemme igen den 12. september – nogle dage inden Eliteudvalgets ”normale” træningssamling i Farum.

Erik Nyblom

Klik her for at deltage i debatten.
Der er oprettet 1 indlæg.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]