29.8.2005: CWC Wrestling Camp 2005

21 børn i alderen 7-14 år fra sjællandske brydeklubber havde i weekenden fundet vej til brydeklubben AK Dan, der ligesom sidste år var værter for årets CWC Wrestling Camp.

Vel ankommet fik alle en ”let anretning” bestående af en af de berømte mega-store CWC sandwich. Herefter stod den på et let brydepas med Lukasz Poplawski. Camp’en var nu i fuld gang. Senere den dag blev der tid til hygge, gamle kammeratskaber blev opfrisket, og nye opstod både internt og mellem klubberne. Dejligt at se, for det er jo netop ideen bag sådan en camp.

Op tidligt næste morgen og ud på den obligatoriske løbetur. Et solidt måltid morgenmad og så var det tid til dagens første brydepas ligesom for at varme op til camp’ens højdepunkt nemlig brydepasset med vores OL-deltager Håkan Nyblom og Dennis Jensen. Da Håkan og Dennis instruerede, var drengene helt oppe at køre. De slugte hvert et ord og trænede greb med en iver, der vist ikke er set før. Som en af drenge begejstret sagde. Det er jo Håkan Nyblom, der træner. Hvornår får jeg chancen for at blive trænet af ham igen? De større drenge, der fik en chance for en træningskamp med Håkan, kæmpede som gjaldt det selve livet. Ingen tvivl om at passet var et hit hos drengene.

For ligesom at få drengene kølet ned igen fik de en tur i Ballerup Badet inden frokost. Eftermiddagen stod på tiltrængt pause og hygge blandet med et enkelte brydepas ledet af Kim Kofod. Efter lidt sent aftensmad kunne de nyde hjemmebag samt tegnefilmen De utrolige. Hvor mange, der fik set hele filmen, er vist uklart, for én efter én måtte de overgive sig til søvnen. En lang og begivenhedsrig dag var slut.

Søndagen startede igen med løbetur og morgenmad, og så gik turen til Klatreklubben PLØKS, hvor 3 professionelle instruktører stod klar til at hjælpe og guide ungerne. Alle kastede sig begejstret ud i udfordringen, for som bryder kan man vel klare hvad som helst. Det blev en rigtig god afslutning på en dejlig camp, og efter frokost kunne vi sige tak og farvel til 21 trætte børn, der helt sikkert kommer igen næste år.

Stor tak til alle hjælperne fra de tre CWC klubber samt Kim fra brydeklubben Viking for deres hjælp under camp'en!

Hanne R. Nielsen
CWCKlik her for at starte en debat.

[ Hjem ] [ Nyheder ] [ Resultater ] [ Forum ] [ Breddekonsulenten ] [ Klubber ]
[ Om Danmarks Brydeforbund ] [ Søgning ] [ Artikler ] [ Galleri ] [ Hvad er Brydning ] [ Links ]